Генштаб ЗСУ закликав російські війська здатися і залишити українську землю

Генштаб ЗСУ закликав російські війська здатися і залишити українську землю

Укрінформ
Заступник Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенант Євген Мойсюк звернувся до військовослужбовців РФ із закликом здатися у полон. Своє звернення він записав російською мовою та оприлюднив номери телефонів, за якими родичі російських солдатів можуть отримати інформацію про полонених і загиблих.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Від імені Збройних Сил України я звертаюся до російських військовослужбовців, яких на нашу землю привела ця безглузда жорстока війна. Подумайте, чому ви тут, за що воюєте, чого хочете досягти. Сподіваюся, ви переконалися, що тут на вас ніхто не чекав і що вам нічого робити на нашій землі. Повірте, правда за нами, а ви – інструмент у руках своїх правителів. Ми даємо вам можливість повернутися до своїх рідних, не втратити своє життя та гідність. Розрядіть зброю, підніміть руки, щоб наші військовослужбовці та мирні жителі могли зрозуміти, що ви нас почули. Це ваш квиток додому. Ідіть, захищайте свою батьківщину, а не руйнуйте нашу!», - закликав Мойсюк.

Як повідомляв Укрінформ, 27 лютого неподалік міста Прилуки Чернігівської області українські військові знищили танкову роту противника разом із особовим складом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-