Влада Київщини заявляє, що ситуація під контролем - де ідуть бої

Влада Київщини заявляє, що ситуація під контролем - де ідуть бої

Укрінформ
Голова Київської обласної адміністрації Олексій Кулеба запевнив, що ситуація в області повністю контрольована.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зранку сильні обстріли в Бучі, Гостомелі, Ірпені. О 8:30 надійшло повідомлення про влучення в 9-поверховий будинок у Бучі. Пожежа локалізована. Скупчення російської техніки, зранку іде бій", - повідомив Кулеба.

За його інформацією, у Бородянській територіальній громаді тривають бої з російськими військами. У напрямку на Вишгород формується колона танків.

Голова ОДА зазначив, що всі 9 територіальних громад Фастівського району та їхні населені пункти перебувають під нашим контролем. На територіях Фастівської, Калинівської та Глевахівської ТГ проводяться заходи щодо виявлення та знищення ДРГ.

Пошкодження об'єктів критичної інфраструктури відсутні, наголосив Кулеба.

За його словами, Вишгородський та Бучанський батальйони територіальної оборони прийняли бій, Броварський та Бориспільський – виконують завдання на визначених позиціях. Загиблих немає, але є один поранений.

"Усього з початку 27 лютого в лікарні області доставлено 60 людей – цивільних та військових. Маємо 9 летальних випадки", - поінформував голова ОДА.

Він зауважив, що харчоблоки закладів освіти забезпечують приготування їжі для населення та сил тероборони. Заклади з цілодобовим перебуванням дітей забезпечені всім необхідним.

Як повідомлялося, у Бучі на Київщині снаряд влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок, сталося займання. Попередньо жертв та постраждалих немає.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.

У країні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-