Сучасна військова техніка не здійснює наведення по мітках на стовпах і дорогах - Арестович

Сучасна військова техніка не здійснює наведення по мітках на стовпах і дорогах - Арестович

Укрінформ
Бойова техніка та авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах та дорогах, а поширення інформації щодо цього може бути спрямовано на створення шпіономанії серед українців.

Про це заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович під час брифінгу в ОП, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він закликав громадян не звертати увагу на ворожу пропаганду, яку в Російській Федерації "чомусь називають роботою ЗМІ". Арестович наголошує, що варто довіряти лише офіційним джерелам інформації.

"Наші військові і спецслужби просять вас звернути увагу на наступне: сучасна бойова техніка і авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах або на дорогах. Вони наводяться за допомогою інших сучасних технічних засобів. Ця практика може бути спрямова на те, щоб породити в нас шпіономанію", – поінформував позаштатний радник керівника ОПУ.

Арестович закликав громадян припинити "полювати на відьмом" і самостійно затримувати підозрюваних у нанесенні міток. За його словами, про місцезнаходження підозрілих людей необхідно повідомляти правоохоронцям, які діятимуть згідно з протоколом.

Як повідомлялося, київський міський голова Віталій Кличко закликав жителів столиці одразу повідомляти поліцію про мітки диверсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-