Для проходження блокпостів треба дотримуватися низки правил - Рєзніков

Для проходження блокпостів треба дотримуватися низки правил - Рєзніков

Укрінформ
Для безпечного проходження низки блок постів необхідно чітко дотримуватися низки правил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міністр оборони Олексій Рєзніков.

"Шановні українці! Для виявлення та нейтралізації російських диверсантів, а також ускладнення пересувань російських окупаційних військ по усій країні встановлюються блок-пости. Це необхідний захід безпеки, який врятує багато життів. Щоб уникнути непорозумінь під час проходження процедур контролю, закликаю дотримуватись кількох нескладних правил", - написав міністр.

Так, задля безпеки при проходженні блокпосту необхідно: зменшити швидкість автомобіля; завчасно підготувати документи для перевірки; вимкнути фари, увімкнути аварійне світло; не треба вести відеозйомку; без дозволу військових не виходити з автівки, чітко відповідайте на запитання військових; будьте готові на вимогу відкрити багажник та провести огляд автомобіля; після огляду та дозволу продовжити рух не набирайте швидкість різко.

Як передає Укрінформ, в Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-