Велика колона окупаційної техніки підійшла впритул до Енергодара - ОДА

Велика колона окупаційної техніки підійшла впритул до Енергодара - ОДА

Укрінформ
Ситуація щодо російського вторгнення в Запорізькій області дуже напружена. Військова техніка агресора впритул підійшла до Енергодара.

Про це у вечірньому зверненні сказав керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, передає кореспондент Укрінформу.

“Велика колона окупаційної техніки з Херсонської області надійшла впритул до міста Енергодар і розмістилась на ніч у селі Велика Білозерка. Там окупанти захопили поліцію, розмістились у приміщенні поліції", - каже він.

Старух запевнив, що Енергодар продовжує жити напруженим життям, працювати, забезпечувати енергією інфраструктуру.

"Українська влада надалі керує в Енергодарі”, - додав він.

Голова області також зазначив, що в суботу спостерігався досить великий рух ворожих сил.

"Танки їздили областю по багатьох населених пунктах в різних напрямках і поверталися на попередні позиції. Було враження, що намотували кола, але не просто, а псували нашу інфраструктуру, вбивали наших захисників", - йдеться у заяві.

Він також прокоментував ситуацію у Бердянську. Велика колона техніки ворога зайшла на колишній аеродром. Безпосередньо по ньому було завдано кілька ударів, і це при тому, що він не працює 15 років.

"Мости, які були відновлені за програмою “Велике будівництво”, які ми в минулому році відкривали в Бердянському районі, один з них було зруйновано. Це ганебна історія”, - сказав Старух.

Точкою напруження були Василівка і Пологи, Оріхів. Складною залишається ситуація в с. Мелітополі.

В області продовжує діяти комендантська година з 22:00 до 6:00 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-