Зеленський: Боротимемося скільки потрібно, щоб звільнити нашу країну

Зеленський: Боротимемося скільки потрібно, щоб звільнити нашу країну

Відео
Укрінформ
Український народ дає гідну відсіч окупантам і буде боротися стільки, скільки потрібно, щоб звільнити нашу країну.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Ми даємо гідну відсіч ворогу. І хочу сказати тільки одне: ми будемо боротися стільки, скільки потрібно, щоб звільнити нашу країну", - сказав він.

Президент зазначив, що в Києві сьогодні був сонячний гарний день, який окупанти намагалися зруйнувати, як і все в історії нашої країни. Але сьогодні, за його словами, і перший день життя дівчинки, яка у ніч проти суботи народилася у Київському метрополітені, що слугує киянам укриттям.

"Якщо діти вже народжуються в укриттях, навіть коли тривають постійні обстріли, то у ворога немає жодного шансу в цій народній війні", - заявив Зеленський.

Президент переконаний, що готовність, солідарність і хоробрість українців при захисті держави зламали сценарій Кремля щодо її окупації.

 «Готовність України захищати свою державу, наша солідарність один з одним і хоробрість зламали сценарій окупації нашої країни. Світ побачив: українці - сильні, українці - могутні, українці - сміливі, українці на своїй рідній землі і нікому ніколи її не віддадуть, ніколи не зрадять», - зазначив Зеленський.

Водночас Зеленський підкреслив, що саме у таких «великих людей» і друзі потужніші, ніж вороги, і додав, що сьогодні протягом дня щогодини говорив з лідерами держав-друзів України.

Як повідомляв Укрінформ, у столичному укритті в умовах загарбницької агресії Росії у ніч проти 26 лютого народилася дитина.

В Україні третю добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-