Данілов оприлюднив рецепт коктейлю «Спротив» і закликав українців нищити окупантів

Данілов оприлюднив рецепт коктейлю «Спротив» і закликав українців нищити окупантів

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов оприлюднив рецепт коктейлю «Спротив» і закликав українців нищити окупантів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Фейсбук Данілова.

«Поки наші партнери завантажують літаки, вагони і автівки зброєю для України - готуємо для російської сволоти наш фірмовий «братній» подарунок. Озброюємося, готуємось, нищимо окупантів!», – зазначив він.

В Україні третю добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Глава Української держави наголосив, що кожен українець за можливості має зупиняти і знищувати окупантів. Окрім того, він закликав громадян, які можуть повернутися з-за кордону, повертатися, щоб захищати Україну, а потім відбудовувати її. Зеленський також закликав міжнародних друзів України приїжджати та захищати її у війні, яку розпочала Російська Федерація. Він запевнив, що Українська держава надасть зброю усім охочим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-