У Міноборони просять українців перешкоджати спробам окупантів поповнити запаси

У Міноборони просять українців перешкоджати спробам окупантів поповнити запаси

Укрінформ
Міністерство оборони просить українців чинити максимальний спротив спробам російських окупантів поповнити вичерпані запаси палива, боєприпасів та продовольства.

Як передає Укрінформ, відповідне звернення оприлюднила у Фейсбуці заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Вона зазначила, що загарбницька операція Російської Федерації на території нашої держави триває третю добу, але ключові цілі та намагання противника досягнути успіху не реалізовані.

«Противник несе великі втрати, противник виснажений. В нього зведені нанівець можливості поповнення палива, боєприпасів та продовольства. Важливо не допустити цього поповнення», - сказала Маляр.

За її словами, очікується, що ворог буде використовувати можливості поповнювати свої запаси за рахунок мирних жителів, комерційних установ, суб‘єктів малого та середнього бізнесу переважно шляхом грабування, від’єму, мародерства та іншими злочинними способами.

Від імені Збройних сил України заступник міністра закликала громадян максимально гуртуватися і чинити спротив у своїх територіальних громадах.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-