Сили оборони Києва міцно тримають позиції - Генштаб ЗСУ

Сили оборони Києва міцно тримають позиції - Генштаб ЗСУ

Укрінформ
Російські окупанти не полишають спроб оточити Київ, але сили оборони міста міцно тримають позиції.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Регулярні війська ЗС РФ ведуть наступальні дії. Сили оборони України стримують російське вторгнення. На цей час противник не досягнув поставлених раніше стратегічних цілей. Не маючи достатніх сил, він змушений передчасно ввести у бій додаткові підрозділи других ешелонів та резервів", - зазначили у Генштабі.

За його даними, ворог не полишає спроб оточити столицю України.

"Сили оборони міста Києва міцно тримають позиції. Національна гвардія України здійснює охорону та оборону Вишгородської ГЕС, аеропортів та іншої важливої інфраструктури. Крім того, у самому місті взято під посилену охорону всі мости, об’єкти центральних тепломереж та інші об’єкти критичної інфраструктури, на дорогах встановили блокпости", - йдеться у зведенні.

Водночас наголошується, що противник слабшає з кожним днем, з кожним черговим боєм, натомість Збройні сили України, навпаки, стають міцнішими щохвилини.

"Добровольці, резервісти, учасники Територіальна оборона ЗС України, кожен, хто взяв у руки зброю, додає сили українському війську в шляхетній справі захисту територіальної цілісності та недоторканності України", - наголосили у Генштабі.

Раніше Президент Володимир Зеленський у відеозверненні сказав, що нинішня ніч буде тяжчою за попередню, ворог застосує усі наявні сили і піде на штурм.

Як повідомлялося, 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-