МОЗ ухвалило наказ про надання військовим меддопомоги в умовах воєнного стану

МОЗ ухвалило наказ про надання військовим меддопомоги в умовах воєнного стану

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я ухвалило наказ № 379 "Щодо надання медичної допомоги в умовах воєнного стану військовослужбовцям, які беруть участь в операції Об’єднаних сил"

Відповідний документ оприлюднено на сайті установи.

Згідно з наказом, керівники структурних підрозділів з питань охорони здоров’я мають організувати роботу всіх закладів охорони здоров’я, які перебувають у сфері управління, для забезпечення безвідмовного надання медичної допомоги усім постраждалим та пораненим у цілодобовому режимі.

Також буде забезпечена госпіталізація постраждалих та поранених у найближчі заклади охорони здоров’я, які спроможні надати допомогу відповідно до профілю ураження.

Також згідно з наказом, відтепер госпіталізувати у заклади охорони здоров’я, визначені у Переліку з медзакладів та держустанов НАМН, що залучаються для надання меддопомоги військовослужбовцям ЗСУ, будуть представників інших військових формувань та правоохоронних органів, та поліцейських, які беруть участь в антитерористичній операції та стримуванні збройної агресії Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" на Донбасі. Близько 4-ї ранку 24 лютого Росія завдала перших ударів по Україні та розпочала війну.

На всій території України запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-