У Херсоні вночі були тяжкі бої за Антонівський міст, його відстояли – мер

У Херсоні вночі були тяжкі бої за Антонівський міст, його відстояли – мер

Укрінформ
У Херсоні вночі були тяжкі бої за Антонівський міст, він досі лишається під українським контролем.

Про це написав у Фейсбуці міський голова Херсона Ігор Колихаєв.

«Ви прокинулися (з тих, хто спав) в Україні – і це сьогодні головна новина, враховуючи те, що зараз відбувається в нашій країні. Вночі були тяжкі бої за Антонівський міст. Він досі залишається під нашим контролем», – повідомив міський голова.

Він розповів, що вчора під обстріл потрапив меценат та волонтер, депутат міськради Юрій Рожков, який у цей момент допомагав нашим військовим. Стан його тяжкий. Паралельно депутати міськради організовують допомогу теробороні – речами, продуктами, медикаментами.

«Якщо виникають перебої з водою, газом, світлом, одразу інформуйте. Телефони під попереднім дописом. Ми боремося. Ми вистоїмо», – написав Колихаєв.

Комунальний транспорт у місто випустили. Працює безкоштовно. Але мер просить без потреби на вулиці не виходити і не виїжджати – залишатися вдома.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По ряду українських міст було завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

За даними Генштабу ЗСУ, на територію України введено понад 60 батальйонних тактичних груп російських військ, основною метою операції є блокування Києва та створення сухопутного коридору до Криму.

Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію України.

У п'ятницю вранці, 25 лютого, у безпосередній близькості від Києва силами ЗСУ було збито літальний апарат супротивника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-