Президент: Зупиняйте ворога всюди, де бачите

Президент: Зупиняйте ворога всюди, де бачите

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав українців проявити максимальну витримку і взаємопідтримку, а також "зупиняти ворога всюди, де бачите".

Про це він сказав у своєму зверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо, щоб сьогодні наші люди продемонстрували також максимальну витримку і взаємопідтримку. Піклуйтесь про своїх рідних та близьких, але не забувайте також про людей поруч з вами. Тих, хто самотній, хто старшого віку. Допомагайте з продуктами. Допомагайте знайти укриття, коли діє повітряна тривога. Допомагайте з доступом до перевіреної офіційної інформації. Зупиняйте ворога всюди, де бачите", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що доля України залежить тільки від українців, адже ніхто інший, окрім нас самих, не буде керувати нашим життям.

"Ми на своїй землі, за нами – правда. Знищити наш характер не вийде. Ракети "Калібр" безпорадні проти свободи", - додав Президент.

Тим часом радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко каже, що сьогоднішній день може бути одним з найскладніших.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По ряду українських міст було завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

За даними Генштабу ЗСУ, на територію України введені понад 60 батальйонних тактичних груп російських військ, основною метою операції є блокування Києва і створення сухопутного коридору до Криму.

Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-