Російські війська оточили Конотоп - голова Сумської ОДА

Російські війська оточили Конотоп - голова Сумської ОДА

Відео
Укрінформ
Російські окупаційні війська оточили Конотоп, місто Охтирка двічі відбило ворожий наступ.

Про це заявив у відеозверненні голова Сумської ОДА - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"На сьогодні в кільце взяте місто Конотоп, місто Охтирка двічі героїчно відбило ворожий наступ. На жаль, населені пункти Сумської області взяті в облогу, техніка з міста Суми вийшла в напрямку міста Києва. Дуже багато техніки, яка пройшла транзитом і направляється в західному напрямку", - зазначив Живицький.

Він повідомив також, що мешканці Сум за бажанням можуть виїхати в бік Києва, але на дорогах вже стоять російські блокпости.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і ввів російські війська на територію країни. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

За даними Генштабу ЗСУ, на територію України введені понад 60 батальйонних тактичних груп російських військ, основною метою операції є блокування Києва і створення сухопутного коридору до Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-