У Київ зайшли диверсійні групи ворога – Президент

У Київ зайшли диверсійні групи ворога – Президент

Відео
Укрінформ
Володимир Зеленський заявив, що у Київ зайшли диверсійні групи ворога.

Про це Глава держави повідомив під час свого звернення, передає Укрінформ.

"В Київ зайшли диверсійні групи ворога. Тому прошу киян: будьте уважними, дотримуйтеся правил комендантської години", – заявив Зеленський.

Також Глава держави повідомив, що у четвер збройним силам вдалося захистили майже всю територію, яка зазнала безпосередніх ударів.

"Відбивають ту, яку ворогу вдалося зайняти. Наприклад, Гостомель під Києвом. Це дає більше впевненості столиці. За попередніми даними, ми втратили за сьогодні 137 наших героїв – наших громадян. Військових і цивільних", - сказав він, хвилиною мовчання вшанувавши пам'ять тих, хто загинув на острові Зміїний.

"На нашому острові Зміїний, захищаючи його до останнього, всі хлопці-прикордонники геройськи загинули. Але не поступилися. Всім їм буде присвоєно звання Героя України посмертно", - зазнавив Зеленський.

Президент також повідомив, що залишається в урядовому кварталі разом з усіма, хто необхідний для роботи центральної влади.

"За наявною у нас інформацією, ворог позначив мене як ціль номер один. Мою родину – як ціль номер два. Вони хочуть знищити Україну політично, знищивши Главу держави" - заявив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і ввів російські війська на територію країни. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-