Резніков: Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі – повітряний десант

Резніков: Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі – повітряний десант

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що російські війська готують нову хвилю атак, в тому числі – повітряний десант.

Як передає Укрінформ, про це Резніков написав у Фейсбуці

«Понад 16 годин Україна дає відсіч російським окупантам. Збройні Сили, гвардійці, прикордонники, рятувальники, бійці інших силових структури героїчно тримають оборону. До спротиву поступово долучається весь народ. Тисячі громадян вже стали до лав Сил територіальної оборони», - зазначив Резніков.

За його словами, важкі бої тривають на Луганщині, на Сумщині, на північ від столиці. Непроста ситуація на півдні країни.

«Проте ворог не очікував такого спротиву. Його зупинили під Харковом. Змусили замовкнути і відкинули на багатьох ділянках на сході. Російські окупанти вже здаються у полон», - підкреслив Резніков.

За його словами Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі – повітряний десант. «Але наша армія готова його зустріти. Ми активно застосовуємо зразки сучасної зброї, яку отримали від партнерів. Її буде ще більше. Світ починає вводити санкції. У Росії почалися антивоєнні виступи. Вже завтра росіяни дізнаються ціну путінського безумства. Ми на своїй землі і не відступимо. І обов’язково переможемо!», - підкреслив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив початок вторгнення на територію України. Близько 4 ранку Росія розпочала війну та завдала ударів по українським містам.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-