У Маріуполі російські військові обстріляли мікрорайон «Східний»

У Маріуполі російські військові обстріляли мікрорайон «Східний»

Укрінформ
У Маріуполі російські військові обстріляли мікрорайон «Східний», який перший раз був обстріляний окупантами ще в січні 2015 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Маріупольська міська рада.

«У Маріуполі відбувся обстріл мікрорайону «Східний». Постраждали багатоквартирні будинки та будинки приватного сектору. У роботі задіяні всі служби оперативного реагування», - йдеться у повідомленні.

У міськраді опублікували адреси пошкоджених будинків та об’єктів, і таких 12. Вони мають різні пошкодження: вибите скло у будинках, пробитий газопровід, пошкодження дороги та ін.

Кількість постраждалих уточнюється. Комунальні служби працюють у стабільному режимі. Заявки на усунення аварій на газопроводі передано для оперативного усунення, констатували у міськраді.

Раніше, 24 січня 2015 року, був обстріляний житловий мікрорайон «Східний». Тоді загинули 30 людей, були поранені 92 громадян, серед загиблих та поранених були родини, діти, підлітки.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на ряд українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-