Війська РФ захопили Каховську ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал

Війська РФ захопили Каховську ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал

Укрінформ
Війська РФ захопили Каховську ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал, у Генічеському районі всі державні структури перейшли під контроль загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі Херсонської ОДА.

«Це оперативна інформація по Херсонщині - за даними від РДА в телефонному режимі», - інформують в ОДА.

Зокрема, Генічеський район: всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Скадовський район: колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. В місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Бериславський район: велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та направилась в бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Щодо перебування техніки в місті Берислав точна інформація відсутня.

Каховський район: військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Херсонський район: інформація часткова. Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через м. Дніпро під контролем загарбників.

ДСНС: служба переведена в режим підвищеної готовності. Працюють позмінно. Всі районні управління функціонують в такому ж режимі. Тримають постійний зв’язок з медичною службою. Зі слів начальника ОКЦ реагують на всі виклики. Нестачі сил та засобів немає.

Медична служба: інформація про виклики на НС 24.02.2022 станом на 15:00 (з наростанням). Всього викликів - 23, постраждалих - 33, з них 4 дитини; військовослужбовців - 17. Загиблих - 13, з них 2 дитини, військовослужбовці - 9.

Херсон: протягом дня триває періодичне повідомлення жителів Херсонщини щодо введення режиму воєнного стану, порядку укриття в захисних спорудах, порядку дій під час різноманітних надзвичайних ситуацій та бойових дій. Повідомлення здійснюється через офіційні засоби масової інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-