На Луганщині війська РФ обстріляли обласну ВЦА

На Луганщині війська РФ обстріляли обласну ВЦА

Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що залишити Сєвєродонецьк довелося після потужного обстрілу будівлі адміністрації.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Так, був вибух біля обласної адміністрації. Після прильоту ми зібрались, відійшли за Сєвєр і розгорнули центр зв’язку і працюємо. У нас немає евакуації як такої, ми просто відійшли після обстрілу», - запевнив Сергій Гайдай.

Зранку стали надходити повідомлення від співробітників ЛОВЦА про те, що їм вчора роздали трудові книжки, що спричинило чутки про припинення роботи адміністрації. Очільник області підтвердив цей факт, але назвав це абсолютно нормальною ситуацією, оскільки багато хто, виїжджаючи з Луганська у 2014 році залишився без документів, що підтверджували їхній стаж роботи на державних посадах.

Керівник обласної адміністрації не зміг підтвердити факт обстрілу хімічного підприємства «Зоря» в Рубіжному, зазначивши лише, що ворог обстрілює об’єкти інфраструктури, в першу чергу військової – склади, військові містечка, аеродром.

На жаль, уже є загиблі мирні мешканці, зазначив Сергій Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-