На Київщині впав літак ЗСУ, є загиблі, на Одещині поранені 10 бійців

На Київщині впав літак ЗСУ, є загиблі, на Одещині поранені 10 бійців

Укрінформ
В Одеській області під час обстрілу військової частини ЗСУ дістали осколкові поранення 10 військовослужбовців, на Київщині впав військовий літак ЗСУ.

Про це йдеться в оперативному повідомленні МВС станом на 14.00, передає Укрінформ.

«В Одеській області, в Іванівському районі, під час обстрілу в/ч А-2800 ЗСУ дістали осколкові поранення 10 військовослужбовців. У Київській області в Обухівському районі поблизу селища Трипілля збито військовий літак Ан-26 ЗСУ. Інформація про поранених та загиблих уточнюється», - йдеться у повідомленні.

У МВС зазначили, що у Київській області біля Межигір’я збито російський вертоліт К-52 і три вертольоти - поблизу Гостомеля.

На Луганщині точаться бої, поблизу Щастя ворог продовжує зазнавати втрат. Прикордонники спільно зі ЗСУ та НГУ тримають оборону та відбивають атаки.

«Поблизу с. Новозбурівка Скадовського району на території військової частини, яка розташована в лісовому масиві.., виникла пожежа техніки. Внаслідок обстрілів у м. Олешків особовий склад 4 ДПРЧ евакуйовано в укриття», - поінформували у МВС.

Окрім того, до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що внаслідок вибуху сталась пожежа в Одесі. На місці рятувальники встановили, що зайнялися складські приміщення одного із підприємств. Пожежу ліквідовано, загиблих і постраждалих немає. З поряд розташованих територій евакуйовано техніку.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-