Арестович: Зараз може розпочатися хвиля наступних повітряних ударів по Україні

Арестович: Зараз може розпочатися хвиля наступних повітряних ударів по Україні

Укрінформ
Зараз може розпочатися хвиля наступних повітряних ударів по Україні, у тому числі по Києву.

Про це заявив позаштатний радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович під час брифінгу в ОПУ, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз може бути хвиля наступних повітряних ударів по Україні, у тому числі по об’єктах у Києві, майте на увазі», - зазначив він.

Арестович зазначив, що таких хвиль упродовж доби може бути три-чотири. У зв’язку з цим він закликам громадян не панікувати. «Все одно це не буде гірше, ніж ми пережили вранці — о 5 ранку. Конкретні дані ми надамо трохи пізніше, коли обробимо інформацію», - додав позаштатний радник голови ОПУ.

Окрім цього, він висловив припущення, що ударам піддаватимуться лише військові об’єкти, а не цивільні, оскільки Російська Федерація не хоче «злити населення і наражатися на критику в світі». Щодо військових об’єктів Арестович думає, що вони вже всі евакуйовані, тому втрат «не буде або будуть мінімальні».

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-