На Житомирщині під час обстрілів загинула людина

На Житомирщині під час обстрілів загинула людина

Укрінформ
У Житомирі під час обстрілів сьогодні загинула людина.

Про це на сесії Житомирської міської ради повідомив мер міста Сергій Сухомлин, передає кореспондент Укрінформу.

«Фактично Росія оголосила війну Україні. Я не буду коментувати зараз ті події, які відбуваються, бо не хочу давати дезінформацію… Хочу сказати, що поки що інформація, що у нас один загиблий сьогодні в Житомирі є», - зазначив Сухомлин.

Відомо, що у селищі Озерному під Житомиром вранці підірвали літак. Окрім того, на Житомирщині ворожий снаряд влучив у військові склади у селі Івниця.

У Житомирі сьогодні діти не пішли у дитсадки та школи, безкоштовно почав курсувати громадський транспорт, а водоканал просить споживачів зробити запас води.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-