Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Ткаченко закликав не довіряти жодним інформаційним ресурсам з країни-окупанта

Ткаченко закликав не довіряти жодним інформаційним ресурсам з країни-окупанта

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав українців не довіряти жодним ресурсам інформації з території країни-окупанта.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко написав в Телеграмі.

"Введено військовий стан. Зараз саме час повторити те, про що я писав кілька місяців. Зберігаємо спокій. Читаючи, слухаючи новини, аналізуємо їх. Включаємо критичне мислення. Прошу вас не створювати сум'яття, паніку. Не довіряймо жодним ресурсам інформації з території країни-окупанта. Не довіряймо жодним ресурсам інформації путінських посіпак в Україні. Не читаємо анонімні телеграм, вайбер-канали. Не занурюємося у соцмережі. Читаємо офіційні джерела інформації, аби вберегти себе від пропаганди та маніпуляцій агресора. Президент України, РНБО та Кабінет Міністрів на постійному зв’язку. Слідкуємо за новинами Збройних сил України", - зазначив Ткаченко.

За його словами, крім вторгнення, війна ведеться і в інформаційному полі, і саме зараз можливі інформаційні вкиди, завдання яких – посіяти паніку серед українців. Він зазначив, що українська армія дає гідну відсіч агресору, і наразі українці мають підтримати її, зберігаючи спокій, не розводячи панічних настроїв.

"Теперь обращаюсь к своим знакомым, моим подписчикам в России. Обращаюсь на вашем языке. На том, на котором мы в свое время общались, обсуждали проекты, перспективы, будущее. Ваш президент начал атаку по мирным городам Украины. Не делайте вид, что вы это не замечаете!", - додав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко закликає українців читати лише офіційні джерела

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-