У Миколаєві обстріляли військовий аеродром

У Миколаєві обстріляли військовий аеродром

Укрінформ
У Миколаєві під час обстрілу Кульбакінського військового аеродрому поранено одну людину, а на прикордонному пункті пропуску піски у Харківській області зайшли збройні сили РФ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у оперативному зведенні від МВС станом на 10:00. 

«У місті Миколаїв під час обстрілу Кульбакінського військового аеродрому - один поранений. На прикордонному пункті пропуску Піски Харківської області зайшли збройні сили РФ. У Дніпропетровській області В/Ч 2110 (с. Червона Григорівка), В/Ч 7036 (Краснопілля) під обстрілами знищено локаційну станцію на аеродромі», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що у Запорізькій області обстрілюється військова частина у Близнюках, у місті Кам’янка-Дніпровська надійшло повідомлення про вибух, і у результаті вибуху 3 будинки і 1 магазин було зруйновано, але обійшлося без потерпілих.

Також було обстріляно у селі Берда Бердянського району Запоріжжя військову частину ППО, 1 громадянин був вбитий та 5 - поранено.

«У місті Кам’янка-Дніпровська на центральному ринку снаряд влучив в магазин, пошкоджено газопровід та зруйновано дахи трьох ближніх будинків, потерпілих немає, пожежу ліквідовано. Військову частину ППО Близнюки (Запорізький район) обстріляно, без жертв», - уточнюється у повідомленні.

У результаті обстрілу з ракетних систем залпового вогню з території тимчасово окупованого Криму позицій прикордонників в районі населеного пункту Преображенка Херсонської області один прикордонник загинув.

Відбувся також обстріл одного з об’єктів Держприкордонслужби на Київщині, ймовірно, з ракетного озброєння.

У МВС нагадали, що на Луганщині на рубежі Красна Талівка, Мілове, Городище зайшли колони російських танків. Зазначається, що ворог підступно виставив вперед колони автомобілів білого кольору з символікою ОБСЄ. Наразі на цьому рубежі йдуть бойові дії, прикордонники з побратимами з ЗСУ та НГУ тримають оборону.

Також у відомстві нагадали, що голова Нацполіції Ігор Клименко віддав наказ керівникам Головних управлінь Нацполіції в областях щодо видачі зброї ветеранам органів внутрішніх справ.

Поліцейські охороняють правопорядок, а також просять громадян зберігати спокій та довіряти лише офіційній інформації.

Уточнюється, що прикордонні підрозділи діють відповідно до ситуації, що розгортається на ділянках відповідальності та у взаємодії з усіма силами оборони.

Серед іншого повідомляється, що у Херсонській області, у Генічеському районі, було підірвано другий міст на Арабатській Стрілці. Інформація про потерпілих уточнюється.

Щодо міста Миргород Полтавської області, то під час обстрілу військового аеродрому в/ч А1356 четверо військових отримали поранення.

Також, за даними МВС, ворог наніс удари по західних областях України, а саме - аеропорт Івано-Франківська знищується ракетними комплексами та склади ПММ.

«Крім цього, ворог наніс удар на аеропорт міста Луцьк. У місті Львові по вулицях лунають сирени, людей евакуюють в укриття», - йдеться у повідомленні.

На сході, як інформують у МВС, обстановка спокійна, військові частини НГУ не атаковані.

«Центр - обстановка спокійна, військові частини НГУ не атаковані, підняті по тривозі. Всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі», - уточнюється у повідомленні.

Національна поліція України (НПУ) посилила охорону правопорядку у населених пунктах держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-