Поблизу Львова обстріляли військові частини, аеропорт - під посиленою охороною

Поблизу Львова обстріляли військові частини, аеропорт - під посиленою охороною

Укрінформ
На Львівщині ворожі війська атакували три військові частини - у Бродах, Новому Калинові та Кам’янці-Бузькій, зараз там працює ДСНС.

Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає кореспондент Укрінформу.

«За оперативними даними, постраждали військові частини, що розташовані в Кам’янці, Бродах і Новому Калинові. Особлива пильність і увага має бути з боку тих, хто проживає біля військових об’єктів. Львівський аеропорт поки не зазнав атаки, він посилено охороняється, як і злітно-посадкова смуга, щоб не дати противнику приземлити власні повітряні судна», - заявив Козицький.

За його словами, атака на військові частини була здійснена не з авіації, летальних випадків наразі не зафіксовано.

Як повідомив голова Нового Калинова Богдан Юзьвяк, внаслідок обстрілу військової частини, де дислокуються 12-та окрема бригада армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка, зайнялися склади, там працюють рятувальники.

«Обстріляли близько 7:30 п'ятьма ракетами», – зазначив Юзьвяк.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-