Окупанти накрили артилерійським вогнем селище Мемрик - стріляли з Донецька

Окупанти накрили артилерійським вогнем селище Мемрик - стріляли з Донецька

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські окупаційні війська обстріляли селище Мемрик, декілька снарядів розірвалося поблизу християнського духовного центру "Надія".

Як передає Укрінформ, про це Оперативно-тактичне угруповання "Схід" повідомляє у Фейсбуці.

“Сьогодні, 21 лютого російські окупаційні війська здійснили обстріл зі 152 мм артилерійських систем селища Мемрик. Цього разу заборонене мінськими домовленостями озброєння ворог розмістив в районі шахти імені Абакумова – житловому секторі на заході міста Донецьк”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Російські окупаційні війська 54 рази обстріляли позиції ЗСУ, поранені четверо бійців

Окупанти здійснили понад півсотні пострілів. Майже всі вони впали поблизу населеного пункту. Однак, декілька снарядів розірвалося у безпосередній близькості від Християнського духовного центру "Надія", який розташований на околицях селища. Під час обстрілу у приміщенні центру перебувала родина: батько, мати та п’ятеро дітей, ніхто із них не постраждав.

Внаслідок обстрілу уламками було пошкоджено дитячий майданчик та вибито шибки. Крім того, пошкодження отримав автомобіль родини.

Окупанти обстріляли населений пункт Мемрик / Фото: Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

“Останніми днями ворог все частіше руйнує те, що було збудоване саме для маленьких українців: дитячі садочки, школи, і от зараз центр "Надія", який приймає діточок зі всього регіону. Тому цей черговий факт навмисного ведення збройними формуваннями РФ вогню по цивільних об’єктам яскраво засвідчує реально ставлення окупантів до мирних громадян, особливо до дітей”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли Новолуганське, загинув цивільний

Як повідомляв Укрінформ, російські окупаційні війська внаслідок 15 обстрілів цивільної інфраструктури, що відбулися з 12 до 16 години 21 лютого, пошкодили ЛЕП та залишили без електроенергії 7300 мирних жителів. Наразі поранених та загиблих серед цивільного населення не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-