Окупанти обстріляли Луганськ з важкого озброєння

Окупанти обстріляли Луганськ з важкого озброєння

Відео
Укрінформ
Російсько-окупаційні війська вчинили чергову провокацію - відкрили вогонь з важкого озброєння по Луганську.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

«Сьогодні близько 21-ї години російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію з метою звинувачення українських військових. Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту Лобачеве в напрямку Луганська», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за відсутності будь-яких агресивних дій з боку українських захисників загарбники самі підривають об’єкти інфраструктури на окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів.

Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації, наголошують у штабі ООС. Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне та байдуже ставлення до життя й здоров’я мирних мешканців.

Читайте також: У Новогнатівці снаряди окупантів пошкодили 14 будинків мирних жителів

Командування ООС офіційно повідомляє, що підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються Мінських домовленостей, та норм міжнародного гуманітарного права. Відтак, заяви про нібито обстріли населених пунктів з боку Збройних Сил України є відвертою брехнею та провокацією, відповідальність за яку несе країна - окупант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-