У Запоріжжі кулеметники Південного ОТО Нацгвардії проходять навчання

У Запоріжжі кулеметники Південного ОТО Нацгвардії проходять навчання

Фото
Укрінформ
Упродовж тижня запорізькі кулеметники Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України відточували свої вміння.

Про це на сторінці у Фейсбуці повідомила військова частина 3029 НГУ, передає Укрінформ.

"Протягом тижня на території Центру підготовки підрозділів 9 полку оперативного призначення Національної гвардії України імені Героя України лейтенанта Богдана Завади проходили спеціальні збори з кулеметними розрахунками військових частин Південного ОТО НГУ. Бійці відточували свою майстерність, підвищували рівень теоретичних та практичних знань необхідних для виконання посадових обов’язків", - йдеться у дописі.

Читайте також: Біля Криму проходять тактико-спеціальні навчання МВС, присутній Президент

З гвардійцями провели заняття з тактичної, вогневої, військово-інженерної підготовки, військової топографії та тактичної медицини.

У військовій частині додають, що також відпрацьовували практичні питання щодо надання першої медичної допомоги під вогнем.

Військовослужбовці вивчали тактику дій кулеметника у різних умовах бою та навчались правильно вибирати позицію та проводити маскування. На завершення учасники зборів виконали вправи з навчальних стрільб зі штатної зброї вдень та вночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-