Місія ОБСЄ минулої доби зафіксувала 460 порушень перемир’я

Місія ОБСЄ минулої доби зафіксувала 460 порушень перемир’я

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 403 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 57 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 18/2022, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 26 січня.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 403 порушення режиму припинення вогню, зокрема 26 вибухів (2 вибухи в повітрі та 24 вибухи невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північний схід від н.п. Лебединське (підконтрольний урядові, 99 км на південь від Донецька) та на південний схід і південь від н.п. Пищевик (підконтрольний урядові, 84 км на південь від Донецька).

Упродовж попереднього звітного періоду Місія зафіксувала в цій області 39 порушень режиму припинення вогню.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала вантажівки хімзахисту в окупованій Макіївці

"У Луганській області СММ зафіксувала 57 порушень режиму припинення вогню, зокрема 7 вибухів невизначеного походження", - зазначається у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північний схід і південний захід від ділянки розведення в районі н.п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 10 «Градів» та 43 танки, розміщені в ОРДЛО з порушеннями

Як відомо, протягом попереднього звітного періоду Місія зафіксувала в області 163 порушення режиму припинення вогню, більшість яких також сталася поблизу ділянки розведення в районі Золотого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-