Зеленський: Усе під контролем, причин для паніки немає

Зеленський: Усе під контролем, причин для паніки немає

Відео
Укрінформ
Людям не варто боятися, адже у влади - все під контролем, причин для паніки немає.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян України, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони України. Підсумком саме цього засідання є не гучні рішення для медійного простору, а важливі висновки для нашого суспільства і українських громадян. Вони звучать просто – все під контролем, причин для паніки немає. Першим питанням засідання, звісно, була ситуація на сході України», - сказав Зеленський.

За його словами, влада працює заради повної деескалації ситуації та руху шляхом мирного врегулювання. «Знаємо про все, готові до всього, віримо в краще, робимо для цього все. Разом з нашими партерами, нашими дипломатами, а головне - нашими військовими. Вони у нас найкращі, вони нас захищають, а нам потрібно захищати їх - бути спокійними і не кричати «все пропало», - наголосив глава держави.

Читайте також: Ситуація в Україні повністю контрольована, країну віддавати не збираємось – Данілов

Як повідомляв Укрінформ, cьогодні під головуванням Президента України відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони. Серед питань, що розглядалися, - заходи із забезпечення національної безпеки від внутрішніх та зовнішніх загроз, поточний стан справ в економіці, енергетиці, протидія пандемії коронавірусної хвороби тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-