У зоні ООС зберігається «тиша»

У зоні ООС зберігається «тиша»

Укрінформ
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Міністерства оборони України.

“Упродовж минулої доби, 15 січня, та станом на 11:00 поточної доби, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна”, - йдеться у повідомленні.

За минулу добу підрозділи поліції, які задіяні в операції Об’єднаних сил, перевірили 2886 транспортних засобів, 2731 особу, а також виявили 16 адміністративних правопорушень та розкрили 24 злочини.

Читайте також: Доба в зоні ООС минула без порушень «тиші»

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 779 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 847 осіб.

“В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували три гектари території та передали на знищення 78 вибухонебезпечних предметів”, - зазначено у повідомленні.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, зазначають у Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-