Спостерігачі виявили в ОРДЛО десятки танків поза місцями зберігання

Спостерігачі виявили в ОРДЛО десятки танків поза місцями зберігання

Укрінформ
Місія ОБСЄ виявила в окупованих районах Донецької та Луганської областей десятки одиниць артилерійських установок та танків, розміщених з порушенням Мінських домовленостей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №9/2022, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 15 січня.

"СММ зафіксувала озброєння, розміщене з порушенням ліній відведення: 26 гаубиць на полігоні поблизу н. п. Бугаївка (непідконтрольний урядові, 37 км на південний захід від Луганська), а також сім танків на полігоні біля н. п. Новоселівка (непідконтрольний урядові, 31 км на північний схід від Донецька)", - йдеться звіті.

Крім того, за межами виділених місць зберігання озброєння в ОРДЛО Місія зафіксувала три зенітні ракетні комплекси, 50 танків, 15 самохідних артилерійських установок і 10 буксируваних артилерійських установок, розміщених на полігонах поблизу н. п. Бугаївка, Тернове, Шимшинівка та Міусинськ.

Читайте також: Окупанти тримають «Гради», танки і гаубиці поза межами місць зберігання

Ще шість буксируваних артилерійських установок було виявлено на території об’єкта неподалік н. п. Садовий (57 км на південний захід від Луганська).

Як повідомляв Укрінформ, бойовики російських окупаційних військ обстріляли зі стрілецької зброї безпілотник СММ ОБСЄ біля Василівки на окупованій частині Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-