У Новий рік - з вірою у краще: Резніков вітає українців з прийдешніми святами

У Новий рік - з вірою у краще: Резніков вітає українців з прийдешніми святами

Укрінформ
Завдяки українським захисникам і захисницям ми маємо змогу зустрічати новорічно-різдвяні свята у родинному колі. 

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міністерства оборони, про це йдеться у вітанні міністра оборони Олексія Резнікова.

«Звісно, наші головні слова вдячності і привітання - українським воїнам на передовій. Саме завдяки нашим захисникам і захисницям ми маємо змогу зустрічати новорічно-різдвяні свята у затишному родинному колі», - заявив міністр.

Він зазначив, що минає непростий рік. «Але ми змогли з честю пройти нелегкі випробування і вистояти. Ми стали міцнішими і зустрічаємо рік новий з вірою у краще. Кожен з нас плекає свої мрії і сподівання», - додав Резніков.

До привітань також долучився головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

«Ці свята ми традиційно відзначаємо у родинному колі. Тому, передусім, я звертаюся до тих із вас, хто сьогодні на передовій і не може обійняти своїх близьких у новорічну ніч та Святвечір. Я дякую вам за сумлінне виконання військового і громадянського обов’язку. Адже завдяки вам ми маємо можливість зустрічати Новий рік у мирних містах і селах. Повертайтеся додому живими і неушкодженими», - зазначив Залужний.

Він також висловив переконання, що «ми переможемо зло і темряву, що наступає на нас зі сходу».

Своєю чергою, начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала наголосив, що українські солдати й офіцери - справжні герої, які оберігають наші родини та мирне небо над Україною: «Саме для них сьогодні - найтепліші новорічні та різдвяні вітання. Щастя, здоров’я, удачі й радості вам і вашим родинам. Нехай новорічні свята зігріють ваші серця любов’ю, теплом та Божим благословенням. Нехай Господь оберігає вас і ваших рідних».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-