Окупанти облаштовують позиції та мінують ділянки біля лінії зіткнення – розвідка

Окупанти облаштовують позиції та мінують ділянки біля лінії зіткнення – розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська проводять інженерні роботи з обладнання передових позицій, а також мінують ділянки протипіхотними мінами типу ПОМ-2, ПМН-2, ОЗМ-72, МОН.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на Головне управління розвідки.

«Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях активізувало проведення інженерних робіт з удосконалення фортифікаційного обладнання передових позицій. Зокрема, у районах дислокації передових підрозділів обладнуються хибні замасковані позиції з урахуванням сезонних змін місцевості, встановлюються додаткові муляжі озброєння та військової техніки для введення в оману командування Об’єднаних сил і провокування відкриття вогню», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що окупанти продовжують мінувати ділянки місцевості, наближені до лінії зіткнення, з використанням заборонених міжнародними конвенціями (договорами) протипіхотних мін типу ПОМ-2, ПМН-2, ОЗМ-72, МОН, що підвищує загрозу місцевому цивільному населенню.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня ГУР МОУ повідомило, що російсько-окупаційні війська розміщують нові вогневі позиції у населених пунктах біля лінії розмежування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-