ОБСЄ за добу зафіксувала майже 200 порушень перемир’я

ОБСЄ за добу зафіксувала майже 200 порушень перемир’я

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 163 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 36 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 275/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 23 листопада 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 163 порушення режиму припинення вогню, зокрема 39 вибухів (1 вибух у повітрі та 38 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Майже всі порушення сталися в районах на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька) і на південний захід від н. п. Павлопіль (підконтрольний урядові, 84 км на південь від Донецька).

За попередню добу у цій області було зафіксовано 122 порушення режиму припинення вогню (більшість також сталася в районах на північ від Широкиного).

Читайте також: В ОБСЄ підтвердили обстріл окупантами Невельського на Донеччині

"У Луганській області Місія зафіксувала 36 порушень режиму припинення вогню, зокрема 14 вибухів невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Майже всі порушення сталися в районах на західно-південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Як відомо, за попередню добу на Луганщині було зафіксовано 28 порушень режиму припинення вогню (майже всі також сталися в районах поблизу ділянки розведення в районі Золотого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-