Окупанти двічі зривали «тишу» - під Попасною стріляли з мінометів

Окупанти двічі зривали «тишу» - під Попасною стріляли з мінометів

Укрінформ
За минулу добу, 21 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксували два порушення режиму припинення вогню, одне з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"У напрямку Попасної окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. У бік Катеринівки, що на Луганщині, противник здійснив обстріл з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 22 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, за попередню добу, 20 листопада, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. У напрямку Пісків противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-