В зоні ООС з початку доби зберігається «тиша»

В зоні ООС з початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Впродовж поточної доби, 20 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони, передає Укрінформ

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

У зведенні також повідомляється, що за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3345 транспортних засобів, 3713 осіб, 1 особу — на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 38 адміністративних правопорушень та розкрито 35 злочинів.

У порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували 3 гектари території та передали на знищення 146 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялось, минулої доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню, 6 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-