Резніков: Ми вийдемо на міжнародно визнані кордони України у Криму та на Донбасі

Резніков: Ми вийдемо на міжнародно визнані кордони України у Криму та на Донбасі

Фото, відео
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков переконаний, що Збройні сили України вийдуть на визнані міжнародною спільнотою кордони і в Криму, і в Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Міноборони.

Таку заяву Олексій Резніков зробив на Миколаївщині, відвідуючи разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним Командування морської піхоти, 198-й Навчальний центр ВМС, Морський центр ССО та Військово-морську базу «Намив».

Зазначається, що очільник оборонного відомства та головнокомандувач ЗСУ разом з командувачем морської піхоти Юрієм Содолем обговорили питання розбудови інфраструктури для підрозділів і з’єднань цього роду військ Збройних сил.

У 198-му Навчальному центрі ВМС Резніков та Залужний ознайомились з матеріальною та навчально-тренувальною базою навчального полігону боротьби за живучість.

Резніков здійснив робочу поїздку на Миколаївщину / Фото: mil.gov.ua/news

Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи. За його словами, Україна має дуже професійні Збройні сили, які можуть забезпечити оборону держави. «Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною. Ми вийдемо на наші кордони, визнані міжнародною спільнотою, і в Криму, і на Донбасі», - наголосив міністр оборони.

Члени робочої групи також ознайомилися з підготовкою операторів швидкісних катерів у 73-му Морському центрі спеціального призначення Сил спеціальних операцій, дислокованому на острові Майському. Тут ведеться підготовка воїнів-спецпризначенців, тренуються українські «морські котики», розвиваються спроможності військово-морської компоненти ССО.

Як зазначається, очільнику оборонного відомства та головнокомандувачу ЗСУ також було презентовано перспективний план розвитку Головної військово-морської бази «Намив» в Очаківському районі Миколаївської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-