Військові на Приазов’ї відбивали умовний напад з «Корсарів», «Стугн» та «Фаготів»

Військові на Приазов’ї відбивали умовний напад з «Корсарів», «Стугн» та «Фаготів»

Фото
Укрінформ
На одному із військових полігонів на Приазов’ї провели змагання на найкращий розрахунок протитанкових ракетних комплексів серед підрозділів, залучених до операції Об’єднаних сил.

Особовий склад виконував вогневі завдання з ураження цілей умовного противника, здійснюючи пуски з таких протитанкових ракетних комплексів, як «Корсар», «Стугна», «Фагот», «Конкурс» та «Штурм», передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міноборони.

За словами керівника стрільб на ділянці виконання практичних пусків з ПТРК полковника Романа Качура, це озброєння є точною зброєю, що дає можливість вражати ворога з першого пострілу, але набути майстерності у влучності можна тільки тоді, коли особовий склад відпрацьовує пуски з ПТРК.

Протягом змагань судді оцінювали розрахунки за такими критеріями, як правильність і час виконання нормативів, а також влучність ведення вогню. Завтра, 12 листопада, після підрахунку балів відбудеться нагородження переможців.

Як повідомляв Укрінформ, 20 жовтня в угрупованні військ “Південь” на одному з полігонів бойової підготовки в Херсонськый області проведено тренування артилерійських протитанкових резервів щодо реагування на прорив живої сили та броньованої техніки умовного противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-