Окупанти обстріляли українських бійців біля Причепилівки

Окупанти обстріляли українських бійців біля Причепилівки

Укрінформ
Російські окупанти від початку доби 10 листопада один раз відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Впродовж поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. В районі Причепилівки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Читайте також: ЗСУ не займали Старомар’ївку в «сірій» зоні, це російський фейк - Україна в ОБСЄ

В пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. За минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3370 транспортних засобів, 3548 осіб, 1 особу - на причетність до збройних формувань Російської федерації, а також виявили 52 адміністративних правопорушення та розкрили 33 злочини. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 184 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 70 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 130 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Окупанти встановлюють на сході України російські протипіхотні міни - дані ОБСЄ з початку року

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 9 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-