Місія ОБСЄ зафіксувала 679 порушень «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ зафіксувала 679 порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 565 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 114 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляться у щоденному звіті № 263/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 9 листопада 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 565 порушень режиму припинення вогню, зокрема 71 вибух (30 вибухів у повітрі, 1 розрив боєприпаса й 40 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північний захід від залізничного вокзалу в Донецьку (непідконтрольний урядові, 6 км на північний захід від центру міста), на захід від шахти "Октябрська" (непідконтрольна урядові, 9 км на північний захід від центру Донецька), а також у межах, південніше та південно-східніше ділянки розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька).

За попередню добу у цій області було зафіксовано 314 порушень режиму припинення вогню.

Читайте також: ОБСЄ нарахувала майже 760 порушень перемир’я на сході України

"У Луганській області Місія зафіксувала 114 порушень режиму припинення вогню, зокрема 21 вибух невизначеного походження", - зазначається у звіті.

Усі порушення сталися в межах і північно-східніше ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська), а також біля ділянки розведення в районі н. п. Станиця Луганська (підконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Луганська).

Як відомо, за попередню добу зафіксовано 98 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-