Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного та Павлополя

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного та Павлополя

Укрінформ
Російські окупаційні війська обстріляли позиції українських бійців в районі населених пунктів Водяне та Павлопіль.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Упродовж поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 122 мм та великокаліберних кулеметів. В районі населеного пункту Павлопіль окупанти здійснили обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Росія перекинула в ОРДЛО відремонтовану військову техніку та зброю - розвідка

Українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити вогневу активність.

Раніше повідомлялось, що окупанти в ході обстрілу пошкодили газогін високого тиску поблизу села Нижнє Щастинського району Луганської області, а також обстріляли населений пункт Світличне із застосуванням артилерії калібру 122 мм. У результаті обстрілу зазнали значних пошкоджень будівлі та техніка водоканалу, зруйновано приміщення та знищене устаткування хіміко-бактеріологічної лабораторії

Читайте також: Застосування безпілотника Bayraktar змінило «правила гри» — Арестович

Минулої доби, 7 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Загинув один український військовослужбовець, ще двоє зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-