Таран привітав військових інженерів із професійним святом

Таран привітав військових інженерів із професійним святом

Укрінформ
Міністр оборони Андрій Таран привітав військовослужбовців інженерних військ з професійним святом. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

«Інженерні війська здійснюють надзвичайно складну та відповідальну місію - інженерне забезпечення підрозділів у кожному з видів та родів військ Збройних сил України у мирний час та в особливий період. Саме завдяки вам є можливим виявлення і знешкодження вибухонебезпечних боєприпасів, інженерна розвідка, фортифікаційне обладнання районів військ, маскування військ (сил) і об’єктів. Ви щодня демонструєте мужність і професіоналізм, виконуючи поставлені бойові завдання», - заявив Таран.

Він наголосив, що від військових інженерів залежить успішність виконання бойових завдань не лише окремими підрозділами, а й загалом спроможність українського війська захистити територіальну цілісність та недоторканість України.

Читайте також: Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Міністр згадав неоціненну роль полеглих військових інженерів, які не повернулися з бойових завдань: "Ми довіку пам’ятатимемо про їх подвиг».

Він зазначив про важливість вкладу воїнів-інженерів у благополуччя цивільного населення, яке під час стихійних лих і катастроф завжди може розраховувати на надійне плече у ліквідації наслідків аварій та катастроф.

Таран подякував військовим-інженерам за тисячі розмінованих об’єктів, будівництво мостів і укріплень, створення переправ і неприступних ліній оборони та побажав їм міцного здоров’я, сімейного благополуччя та наснаги для нових звершень в ім’я України.

Як повідомляв Укрінформ, День інженерних військ відзначаються щорічно 3 листопада.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-