У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом від початку доби 1 листопада не відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Впродовж поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, упродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 2 957 транспортних засобів, 3 680 осіб, а також виявили 47 адміністративних правопорушень та розкрили 9 злочинів.

Читайте також: Доба в ООС: Окупанти вісім разів порушили «тишу»

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 219 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 62 особи.

Також піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території, передали на знищення 73 вибухонебезпечні предмети та повністю відновили 9 пошкоджених будинків.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 31 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зазнав бойового травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-