Доба в ООС: Окупанти вісім разів порушили «тишу»

Доба в ООС: Окупанти вісім разів порушили «тишу»

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 30 жовтня, зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, ще два порушення сталися у ніч на 31 жовтня.

Про це йдеться у ранковому зведенні сил штабу ООС, передає Укрінформ.

"Біля Гранітного ворог застосував артилерію калібру 122 мм і міномети калібру 120 мм. В напрямку Південного окупанти вели обстріл з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів. В бік Катеринівки противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, в районі населених пунктів Павлопіль та Лобачеве ворожі війська залучили безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Читайте також: Біля Гранітного окупанти стріляли з артилерії та 120-мм мінометів

Також на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Станом на 7 годину ранку, 31 жовтня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню: поблизу Луганського ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, а в районі Світлодарська окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Окупанти 19 разів порушили «тишу», поранені п'ятеро бійців

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-