У штабі ООС спростовують взяття під контроль території біля Гранітного

У штабі ООС спростовують взяття під контроль території біля Гранітного

Укрінформ
У штабі Операції об’єднаних сил спростовують інформацію щодо начебто взяття під контроль Збройними Силами України міжпозиційного простору на тимчасово окупованих територіях Донецької області поблизу населеного пункту Гранітне.

Відповідну заяву у Фейсбуці оприлюднила пресслужба штабу ООС, передає Укрінформ.

“Сьогодні у соціальних мережах поширилася інформація про ніби то захоплення українськими військовослужбовцями міжпозиційного простору на тимчасово окупованих територіях Донецької області, що неподалік населеного пункту Гранітне. Командування Об’єднаних сил заявляє, що ця інформація є неправдивою”, - йдеться в повідомленні.

Пресслужба штабу ООС вважає, що ця інформація є черговою спробою незаконних збройних формувань Російської Федерації дискредитувати та звинуватити Україну в порушенні лінії розмежування.

Читайте також: Біля Гранітного окупанти двічі відкривали вогонь з артилерії

Водночас у повідомленні зазначається, що саме на цій ділянці іррегулярні збройні формування РФ на території ОРДЛО, порушуючи режим всеосяжного припинення вогню, відкривали вогонь із забороненого мінськими домовленостями озброєння.

“Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації”, - додають у пресслужбі штабу, запевняючи, що позиції українських військових залишаються незмінними.

Як повідомлялося, у соціальних мережах та ЗМІ активно поширюється інформація, що Збройні Сили України начебто повернули під контроль українського уряду село Старомар’ївка в Донецькій області, яке розташоване біля населеного пункту Гранітне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-