Біля Гранітного окупанти двічі відкривали вогонь з артилерії

Біля Гранітного окупанти двічі відкривали вогонь з артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 26 жовтня тричі відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Наразі втрат серед українських військових немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Станом на 11 годину, 26 жовтня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Протягом поточної доби втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, біля Гранітного російські найманці двічі вели вогонь з артилерії калібру 122 мм. У районі Новозванівки ворог здійснив обстріл із автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити вогневу активність.

За інформацією Міноборони, криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3 151 транспортний засіб, 3 548 осіб, з них 1 особу на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 44 адміністративні правопорушення та розкрили 27 злочинів.

Читайте також: У зоні ООС поранені двоє українських військових

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 226 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 73 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 2 гектари території, передали на знищення 65 вибухонебезпечних предметів та повністю відновили 1 пошкоджений будинок.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 25 жовтня, внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення, ще один зазнав поранення в результаті підриву на ворожому невідомому вибуховому пристрої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-