Захисники та захисниці показують, що означає любити Батьківщину – Стефанчук

Захисники та захисниці показують, що означає любити Батьківщину – Стефанчук

Укрінформ
Завдяки звитязі захисників і захисниць українці відчувають захищеність і впевненість у майбутньому.

На цьому наголошується у привітанні Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука з нагоди Дня захисників і захисниць України, оприлюдненому на сайті парламенту, передає Укрінформ.

"Дякую вам за те, що бережете Україну і вдень, і вночі, і в мороз, і в спеку. Саме завдяки вашій звитяжній праці українці відчувають захищеність і впевненість у майбутньому", - зазначив спікер.

Він подякував захисникам і захисницям, які стоять на сторожі миру в державі та власним прикладом показують, що означає любити та берегти Батьківщину.

Читайте також: Зеленський привітав захисників і захисниць України: Ви щодня здійснюєте подвиг

Стефанчук побажав їм міцного здоров’я, незламної віри в перемогу.

"Велика вдячність і світла пам’ять усім синам і донькам України, які поклали своє життя за нашу країну, за всіх нас, та складають національний пантеон героїв, яким завжди пишається наша країна", - зазначив спікер.

Як повідомляв Укрінформ, День захисників і захисниць України – державне свято, що відзначається 14 жовтня. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою День захисника України. 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала свято на День захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-