Військова делегація Естонії відвідала зону ООС

Військова делегація Естонії відвідала зону ООС

Фото
Укрінформ
Військова делегація Естонської Республіки на чолі із командувачем територіальної оборони бригадним генералом Ріхо Юхтегі відвідала район проведення операції Об’єднаних сил на сході України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба штабу ООС.

“Сьогодні естонські військові зустрілися із заступником командувача об’єднаних сил полковником Анатолієм Шевченком. В ході візиту вони відвідали командний пункт однієї із бригад, котра виконує завдання у складі ООС. Командир бригади розповів про поточну безпекову ситуацію у смузі відповідальності”, - ідеться у повідомленні.

Крім того, іноземна делегація відвідала територію контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте», де гості ознайомилися з інфраструктурою та можливостями КПВВ.

Також в ході візиту естонські військовослужбовці побували на командно-спостережному пункті підрозділу Збройних сил України, що виконує завдання у складі Об’єднаних сил.

Читайте також: Окупанти вісім разів порушили «тишу», поранені двоє військових

Вони ознайомилися із умовами, в яких українські військові виконують бойові завдання на лінії зіткнення, побачили залишки боєприпасів, котрими російсько-окупаційні війська обстрілюють українські позиції.

“Основна мета нашого візиту – це запозичення вашого великого досвіду ведення бойових дій. Будь-яка війна є місцем для навчання. На превеликий жаль, ми вчимося на вашій крові, - зауважив командувач територіальної оборони Естонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-