Окупанти вісім разів порушили «тишу», поранені двоє військових

Окупанти вісім разів порушили «тишу», поранені двоє військових

Укрінформ
Сьогодні в зоні проведення ООС станом на 17:00 російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, три з яких - із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, двоє військовослужбовців отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба штабу ООС повідомляє у Фейсбуці.

Біля Новоолександрівки та Новозванівки ворог здійснив прицільний обстріл українських позицій з мінометів калібру 120 мм.

Також міномети калібру 120 мм окупанти застосували в бік Авдіївки. Під обстріл потрапив і сам населений пункт, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та прилеглу територію.

Втрат серед цивільного населення немає.

Позиції українських захисників поблизу Лебединського потрапили під обстріл з гранатометів різних систем.

У Донецькій області за допомогою безпілотного літального апарата ворог скинув гранатометні постріли біля Первомайського.

В районі Нью-Йорка окупанти вели вогонь із великокаліберних кулеметів, а також застосували БпЛА та здійснили скидання ВОГ-17.

Читайте також: Служба безпеки показала допит бойовика «ЛНР», який втік від терористів

Крім того, в Луганській області зафіксований проліт ворожого безпілотника, ймовірно Орлан-10, із перетином лінії розмежування.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали вогнепальні поранення. Вони перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого - середньої важкості, іншого - задовільний.

Читайте також: Служба безпеки запобігла диверсіям біля лінії розмежування в зоні ООС

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, чим змусили його припинити вогневу активність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-