На навчаннях «Об’єднані зусилля-2021» відпрацювали «Гради» та «Гіацинти»

На навчаннях «Об’єднані зусилля-2021» відпрацювали «Гради» та «Гіацинти»

Фото
Укрінформ
У рамках стратегічного командно-штабного навчання “Об'єднані зусилля-2021” на одному з полігонів Приазов’я по підрозділах умовного супротивника вдарили установки “Град” та “Гіацинт”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АрміяInform.

“На одному із загальновійськових полігонів на Приазов’ї з метою зниження наступального потенціалу умовного противника реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" завдали вогневого ураження по підрозділах ворога. Цим артилеристи також порушили систему ППО противника та сприяли діям протидесантного резерву”, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, для порушення системи управління умовного противника військові застосували гармати “Гіацинт” калібру 152 мм по командному пункту ворога.

Навчання «Об’єднані зусилля-2021» / Фото: Оксана Іванець, Сергій Сергієнко, АрміяInform

Зазначається, що під час практичних дій у рамках “Об’єднаних зусиль-2021” враховані сучасні підходи до застосування військ  держав-членів НАТО, а також досвід збройних конфліктів останніх років та АТО/ООС.

Читайте також: «Об’єднані зусилля–2021»: українські «Буки» обстріляли ворожі цілі в небі

Як повідомляв Укрінформ, стратегічні командно-штабні навчання ЗСУ “Об’єднані зусилля-2021” триватимуть з 22 до 30 вересня. До них залучені близько 12,5 тис. осіб та понад 600 одиниць озброєння і військової техніки.

Участь у навчаннях “Об’єднані зусилля-2021” беруть представники збройних сил Великої Британії, Грузії, Італії, Йорданії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, США, Угорщини та Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-